نشست علمی با عنوان «گونه‌شناسی فهم از اسلام و دموکراسی (ادامه بحث)» در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

97.11.16

سومین نشست از مجموعه نشست‌های پیرامون سازگاری یا ناسازگاری اسلام و دموکراسی با موضوع «گونه‌شناسی فهم از اسلام و دموکراسی» ساعت 10 روز سه‌شنبه 16 بهمن‌ماه 1397، در تالار حائری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در این جلسه ابتدا آقای دکتر محمدعلی تقوی مدیر جلسه توضیحی در مورد جایگاه معرفت‌شناختی دو موضوع محوری نشست یعنی «اسلام» و «دموکراسی» ارائه کرد. در ادامه نشست آقای دکتر یوسفی به تبیین خوانش‌های مختلف از مفهوم «دموکراسی» پرداخت. ایشان در ادامه، نظر خود را پیرامون امکان سازگاری میان «دین‌داری معرفت اندیشی» با دموکراسی بیان کرد و این نوع از دین‌داری را بیش از سایر انواع دین‌داری قابل سازگاری با دموکراسی دانستند. بررسی الزامات سازگاری دو مقوله دین‌داری و دموکراسی به نشست آینده موکول شد.