نشستی با عنوان "تبیین مؤلفه‌های قدرت نظامی در غرب آسیا و منطقه خلیج فارس" در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

98.9.5A

در راستای بزرگداشت هفتم آذر، روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به همت انجمن ژئوپلیتیک ایران شعبه استان خراسان نشست تخصصی با عنوان "تبیین مؤلفه‌های قدرت نظامی در غرب آسیا و منطقه خلیج فارس" و با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر علیرضا شیخ استاد دانشگاه دافوس و معاونت تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه 5 آذرماه 98 در تالار حائری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید. در ابتدای این نشست دکتر شیخ به بررسی مهمترین عناصر و مؤلفه‌های قدرت نظامی در مقیاس جهانی و منطقه‌ای پرداخت و در ادامه بحث عناصر و مؤلفه‌های سخت افزاری و نرم‌افزاری قدرت ارتش جمهوری اسلامی ایران و قابلیت‌ها و توانمندی‌های دفاعی نیرو‌های سه‌گانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش هوایی، زمینی و دریایی مطرح شد. در انتها نیز حاضرین جلسه دیدگاه‌ها و سؤالات خود را در مورد این بحث مطرح کردند.

98.9.5B