به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، نشست هم انديشي هيأت رئيسه دانشگاه با اعضاي هيأت علمي دانشكده هاي ادبيات و الهيات، صبح روز يكشنبه 14 دي ماه در سالن اجتماعات دانشكده ادبيات برگزار شد.

در ابتداي اين نشست دكتر محمد رحيم رهنما، رئيس دانشكده ادبيات و علوم انساني، ضمن عرض خير مقدم به اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه و اساتيد دانشكده الهيات، گزارشي از فعاليتهاي اداري، عمراني، آموزشي، فرهنگي و پژوهشي دانشكده ادبيات در مدت 10 ماه رياست در اين دانشكده پرداخت.

در ادامه دكتر كافي با اشاره به قدمت دانشكده هاي ادبيات  و الهيات اظهار داشت: افتخارات زيادي در حوزه علوم انساني براي دانشگاه به دست آمده است و اكنون وظيفه ماست كه براي پاسداشت از اين مفاخر تلاش كنيم. وي ادامه داد: برخي از علوم مهندسي و تجربي را مي توان از خارج وارد كرد ولي در حوزه علوم انساني بايد توجه بيشتري به توسعه بومي آن مبذول داشت.

رييس دانشگاه فردوسي مشهد در خصوص استفاده از اساتيد علوم انساني در حوزه هاي مختلف تصميم سازي اظهار كرد: تيم مديريتي دانشگاه به دنبال آن است كه اعتبار و جايگاه علوم انساني به صورت ويژه مورد توجه قرار گيرد.

دكتر يوسفي، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه نيز ضمن دعوت از اساتيد براي شركت در كارهاي فرهنگي و اجتماعي، آزادانديشي را يك ارزش بنيادين در توليد علم و فناوري دانست و گفت: هنگامي كه بتوانيم زمينه آزادانديشي را فراهم كنيم موفق به كار فرهنگي شده ايم.

وي با اشاره به احترام به خرد جمعي از اعضاي هيأت علمي براي شركت در تشكل هاي اسلامي و مجمع صنفي و نشريات دانشجويي و فرهنگي دعوت به عمل آورد.

دكتر بهرامي، معاون پژوهش و فناوري، دانشگاه را يك واحد ارگانيك كه شامل ورودي نرم افزاري كه همان دانشجويان تحصيلات تكميلي هستند، فرآيند كه حمايت هاي دانشگاه و آيين نامه هاست و خروجي كه پيشرفت و توسعه علمي و پژوهشي دانشگاه است، دانست.

وي توليد نظريه و تبديل آن به ثروت را يكي از اهداف دانشگاه در دوره جديد عنوان كرد.

حجه الاسلام و المسلمين صالحي، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، ضمن معرفي دانشكده ادبيات و علوم انساني و دانشكده الهيات به عنوان دو دانشكده پرافتخار، خواستار توجه بيشتر مسئولين به حوزه علوم انساني شد.

در ادامه اعضاي هيأت علمي دانشكده ادبيات و علوم انساني و الهيات سوالات خود را از مسئولين دانشگاه مطرح كردند.

دكتر كافي در پاسخ به سوال يكي از اساتيد در خصوص تركيب اعضاي هيئت مميزه گفت: با توجه به كثرت اعضاي هيئت علمي رشته هاي علوم انساني، دو كميسيون براي اين حوزه در در نظر گرفته شده است و پرونده هاي تبديل وضعيت تا پايان سال جاري به مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت.

دكتر هاشمي، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه نيز در خصوص بخش نامه جديد ترفيع عنوان كرد: بخش نامه جديد، يكي از علمي ترين بخش نامه هاي دانشگاه است كه بيش از 250 نفر ساعت بر روي آن كار شده است و از همه اعضاي هيأت علمي نيز درخواست شده كه در باره آن نظر بدهند.

دكتر بهرامي نيز توجه به علوم انساني را يكي از رويكردهاي اصلي دانشگاه دانست و خاطر نشان كرد: تيم مديريتي جديد نيز به دنبال متفاوت ديدن علوم انساني از حوزه هاي مهندسي و علوم پايه است.

در اين جلسه آقاي دكتر باباخاني، معاون اداري مالي دانشگاه نيز به پرسش هاي حضار در خصوص مسائل حقوقي، صندوق هاي بازنشستگي، مسائل رفاهي و سفرهاي تابستاني استادان پاسخ داد.

در پايان دكتر كافي با تشكر از مسئولين پيشين دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه فردوسي مشهد دانشگاه بااعتباري است كه وظيفه ما اكنون اين است كه در جهت اعتلاي آن تلاش كنيم و با كمك همديگر دانشگاهي علمي، اسلامي و ايراني بسازيم. در پايان جلسه دكتر رضا پيش قدم معاون پژوهشي دانشكده و مجري مراسم از دكتر كافي و معاونان محترمشان به خاطر ارائه مدل دانشگاه پاسخگو و حضور در جمع همكاران هيات علمي تشكر نمودند.