به دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد خوش آمدید

دانشكده ادبيّات و علوم انسانى دانشگاه فردوسى مشهد با هدف تأمين نيروى انسانى متخصّص و ماهر به عنوان دومين واحد آموزش عالى در سطح شهر مشهد با راه‏ اندازى گروه زبان و ادبيّات فارسى در سال ۱۳۳۴ هجرى شمسى تأسيس گرديد. در سال بعد رشته ‏هاى زبان و ادبيات انگليسى و زبان و ادبيّات فرانسه ايجاد شد. پس از گذشت يك سال ديگر رشته‏ هاى تاريخ و جغرافيا در اين دانشكده آغاز به كار نمود. رشته زبان شناسى در سال ۱۳۴۲ فعاليت خود را آغاز نمود.
هم اکنون در دانشکده ادبيات و علوم انسانی ۹ گروه آموزشی در دوره روزانه و ۸ رشته تحصيلی کارشناسی در دوره شبانه فعاليت دارند. اين دانشکده در حال حاضر تعداد ۱۰۳ عضو هيأت علمی (۱۱ استاد، ۳۵ دانشيار، ۵۰ استاديار و ۷ مربی)، ۵ کارشناس آموزشی، ۴۴ کادر اداری و ۱۲ نیروی خدماتی، ۱۴۵۰ دانشجوي كارشناسي، ۹۵۰ دانشجوي كارشناسي ارشد و ۲۸۵ دانشجوي دكتري دارد.
همچنين از سال ۱۳۵۲ تاكنون هر سال چهار شماره از مجله علمي- پژوهشي زبان و ادبيات در اين دانشكده منتشر می شود. اين مجله به منظور ارائه جديدترين پژوهش های انجام شده در رشته های علوم انسانی، مقالات علمی- پژوهشي اعضای هيأت علمی دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقيقاتی ديگر را نيز چاپ می نمايد.

گزارش كاركرد اينترنت - بخش اول

به منظور مشاهده میزان اینترنت استفاده شده، دلیل عدم اتصال به اینترنت و برخی گزارشات دیگر در رابطه با اینترنت، از طریق لینک گزارش کارکرد اینترنت که در پورتال وجود دارد استفاده کنید.

نکته: چنانچه لینک مربوط به این گزارش برای شما باز نشد از طریق لینک زیر به حساب کاربری اینترنت خود متصل شوید:

سربرگ Home:

مشخصات کاربر

پس از ورود، جدول User Information  برای شما نشان داده خواهد شد. در این صفحه، مشخصات اولیه شناسه خود را مشاهده می کنید

Internet Username: نام شناسه کاربری                          Creation Date: تاریخ ایجاد شناسه

Current Credit: حجم اینترنت باقیمانده بر اساس مگا بایت        Locked: شناسه غیر فعال شده است یا خیر

وضعیت اتصال کاربر

مورد دیگری که برای شما نشان داده می شود، وضعیت اتصال و یا عدم اتصال شما به اینترنت و آدرس IP مکانی که از آنجا به اینترنت متصل بوده اید، است. در صورت اتصال از مکان دیگر می توانید گزینه Disconnect را انتخاب کرده و شناسه خود را قطع کنید.

شارژ ماهیانه کاربر

در جدول بعدی که مشابه شکل زیر است، مشخصات شارژ شما نشان داده می شود.

Monthly Reset Type: مدل شارژ ماهیانه. بصورت پیش فرض ماه شمسی است.

Change Type: نوع شارژ. این گزینه برای تمام کاربران Absolute تعریف شده و بدین معنی است که امکان انتقال شارژ به ماه بعد وجود ندارد.

Change Amount: میزان شارژ ماهیانه کاربر بر اساس مگابایت

Next Reset: زمان شارژ بعدی کاربر