برگزاری نشست مرزبانی و مدیریت مرزهای شمال شرق کشور

Marz 1

نشست مرزبانی و مدیریت مرزهای شمال شرق کشور در تاریخ 23 آذرماه 1394 در تالار شریعتی دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور جمعی از پاسداران استان خراسان رضوی،اساتید و دانشجویان‌ جغرافیا برگزار شد.

در این نسشت، سرتیپ دوم پاسدار، جناب آقای محمد کاظم تقوی، فرماندۀ مرزبانی استان خراسان رضوی، ضمن ارائه نمودن تاریخچه ای از مرزبانی و همچنین مروری کوتاه بر ویژگی های کلی مرزهای جمهوری اسلامی ایران، وضعیت مرزهای شمال و شمال شرق خراسان رضوی که فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی با کشور افغانستان و ترکمنستان را شامل شده و مسئولیت این مهم در مرزهای شمال وشمال شرق استان به عهدۀ هنگ‌های مرزی درگز، سرخس و تایباد می باشد را مورد بررسی قراردادند. ایشان در ادامۀ سخنان خود، وضعیت فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مرزنشینان، وضعیت فعلی سد دوستی و رودخانۀ مرزی درگز و همچنین اصول و رویکردهای ادارۀ تحقیقات کاربردی مرزبانی خراسان رضوی را مطرح نمودند.

آقای تقوی در پایان این سخنان، تفاهم نامه های منعقدۀ مشترک با دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین موارد محقق شده در این تفاهم نامه را مورد تاکید قرار دادند.

در پایان این نشست، پرسش و پاسخ‌هایی در این زمینه صورت گرفت.

Marz 2