تجلیل از شصت سال معلمی استـاد دکتر افضل وثوقی

V 1

مراسم تجلیل از شصت سال معلمی استاد دکتر افضل وثوقی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. بنا به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد از دانشگده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی مراسم تجلیل از شصت سال معلمی استاد دکتر افضل وثوقی استاد بازنشسته گروه زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه فردوسی مشهد ظهر امروز یک شنبه 12 اردیبهشت ساعت 11 با استقبال بی نظیر همکاران و شاگردان ایشان توسط انجمن پارسه دوستداران میراث فرهنگی، انجمن علمی دانشجویان فرانسه و گروه آموزشی زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه فردوسی مشهد و انجمن ایرانی تاریخ شعبه خراسان رضوی در محل تالار شریعتی دانشکده برگزار شد. دکتر غلامرضا ذات علیان استاد بازنشسته این گروه و موسس گروه زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه فردوسی مشهد مهمان ویژه این مراسم شکوهمند روز معلم در دانشگاه فردوسی می باشند.