نشست علمی با عنوان « اخبار جعلی و کارکرد گفتمان اسلام هراسی »

در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. 97.12.13 A

در ادامه نشست‌های پژوهشی هفتگی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی، روز دوشنبه 13 اسفند 1397 ساعت 12 در تالار حائری این دانشکده، سخنرانی و کارگاه آموزشی " اخبار جعلی و کارکرد گفتمان اسلام هراسی" با همکاری دانشگاه ماساریخت جمهوری چک و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این کارگاه، ابتدا خانم دکتر عَذراقندهاریون (عضو هيت علمی دانشگاه فردوسی مشهد)، به کارکرد گفتمان و چالش استفاده از نظریات میشل فوکو در شبکه‌های اجتماعی و شکل‌گیری اخبار جعلی پرداخت. سپس آقای دکتر جوزف کراوس (هيت علمی دانشگاه ماساریخت)، اسلام هراسی در اروپا را بررسی و اخبار جعلی پربازدید و مورد توجه احزاب اسلام ستیز را تحلیل کرد. پس از پخش و تفسیر چند فیلم کوتاه، آقای دکتر کراوس سوالاتی را پیرامون راهکارهای حل مسئله اسلام هراسی در اروپا طرح کرده و حضار ایرانی و خارجی مسلمان در بحث شرکت کردند. سپس، پرسش‌هایی در زمینه کلیشه های اسلام هراسی مطرح و با سخنرانان گفت‌و‌گو شد.در پایان، لوح یادبود و کتابی راجب جاذبه های ایران، توسط معاون پژوهشی دانشکده ادبیات، آقای دکتر عباسی، به مهمان هدیه شد.

97.12.13 B