dryahaghi

گروه زبان و ادبیات فارسی در روز سه‌شنبه 1401/9/22 چهارمین روز از هفته پژوهش، نشستی به همین مناسبت با عنوان «نقد و معرفی کتاب فهرست توصیفی تحلیلی مقالات مربوط به فردوسی و شاهنامه» با حضور جناب آقای دکتر محمّدجعفر یاحقی مدیر قطب علمی فردوسی و شاهنامه و سخنرانی جناب آقای دکتر فرزاد قائمی و جناب آقای دکتر حامد مهراد در کتابخانه قطب علمی فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار کرد.

dr ghaemi

drmehrad

سرکار خانم دکتر تهمینه رئیس‌السادات مدرس محترم گروه آموزشی تاریخ به منظور آشنایی پژوهشگران با فصلنامه‌های علمی و پایگاه‌های علمی، جلسه سخنرانی از ساعت 12 تا 14 در تالالر حائری این دانشکده داشتند.

در ادامه برنامه‌های چهارمین روز از هفته پژوهش جناب آقای دکتر جمشیدی‌پور به معرفی نرم‌افزار   Gradistat و کاربرد آن در دانه‌بندی رسوبات کواترنری از ساعت 14 تا 16 در تالار رجایی دانشکده ادبیات و علوم انسانی پرداختند.

در پایان نشست‌های علمی این روز خانم‌ها ستوده و سلطانی از گروه علوم اجتماعی کارگاهی با عنوان «اختلال یادگیری در کودکان» از ساعت 15 تا 17 در تالار حائری برگزار کردند.

pajoheah4

pajohesh 14