12

دکتر محمد شهریار خان سرکنسول کشور پاکستان در مشهد با جناب آقای دکتر غلامرضا حسنی درمیان رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در روز یکشنبه 7 خرداد ماه  1402 دیدار کردند. این جلسه باحضور جناب آقای دکتر حسین زاده معاون پژوهشی دانشکده، جناب آقای دکتر محمدجعفر یاحقی و سرکار خانم دکتر مه‌دخت پورخالقی چترودی استادان گروه زبان و ادبیات فارسی برگزار شد.  در این گفت‌وگوی صمیمانه در مورد همکاری‌های فرهنگی بیشتر میان دو کشور دوست و همسایه ایران و پاکستان از جمله برگزاری همایش‌ بین المللی در خصوص اقبال لاهوری و ارتباط بین ایران و پاکستان و برپایی نمایشگاه‌ و همچنین ملاقات‌های  آتی در زمینه تصمیم گیری‌های بیشتر برای معاملات فرهنگی دو کشور و مرکز آموزش زبان فارسی و اردو در دو کشور و همچنین تبادل دانشجو به تبادل نظر پرداختند و تصمیماتی را اخذ کردند.

13

14