rozdaneshjo

مراسم روز دانشجو با تلاوت آياتی چند از كلام الله مجيد ، پخش صلوات خاصه و سرود ملي آغاز شد. در بخش نخست برنامه آقای دكتر حسني، رياست محترم دانشكده، طی سخنان كوتاهی ضمن خوشامدگويي، روز دانشجو را به دانشجويان حاضر در جلسه تبريك گفتند. سپس نماهنگی با محتواي فعاليت‌های دانشجويان پخش شد. در ادامه شعر خوانی طنزی ويژه روز دانشجو توسط سركارخانم طهورا رهامي فر اجرا شد. خوانش شعر به زبان اردو توسط دانشجوی بين‌الملل سركارخانم معصومه محمود از كشور پاكستان و خاطره گويي ديگر دانشجوي بين الملل از كشور چين در خصوص ايام تحصيل خود در دانشكده ادبيات از ديگر برنامه‌های اين مراسم بود. در ادامه دو مسابقه‌ی سالنی با عنوان «مسابقه‌ی گزارشگری فوتبال» برای آقا پسرهای و «مسابقه‌ی گوينده» برای دختر خانم‌های دانشجو برگزار و به همه‌ی شركت‌كننده‌ها جوايزی اهدا شد. در اين برنامه سركار خانم ريحانه بارانی شعر طنزي را با محتوای مناظره ليلي و مجنون خواند كه مورد توجه حاضرين قرار گرفت. در بخش پايانی علاوه بر اهدای جوايز به برگزيدگان مسابقه كتابخوانی و مسابقه ورزشی به رسم يادبود، كليپ شرح وقايع روز دانشجو به نام «سه قطره خون» حسن ختام برنامه بود.

rozdaneshjo1