pakestan2

آقای پروفسور سلیم مظهر رئیس فرهنگستان زبان اردو پاکستان به همراه هفت تن از اعضای بلندپایه علمی پاکستان با آقای دکتر حسنی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی ملاقات داشتند. پس از این دیدار، ایشان به همراه هیأتی از استادان و مسؤولین دانشکده ادبیات به بازدید از کتابخانه دانشکده و کتابخانه تخصصی قطب علمی پرداختند، همچنین از اتاق پاکستان و تالار اقبال لاهوری نیز بازدید به عمل آوردند و منابع زبان اردو موجود در اتاق پاکستان را بررسی نمودند. همچنین در ادامه به اتاق کارگروه ادبیات کودک سرزده و به بررسی محتوای فارسی تولید شده برای کودکان در این کارگروه پرداختند. در انتها ایشان در سالن شورای دانشکده ادبیات، نشستی با جمعی از استادان، هیئت رئیسه و دانشجویان پاکستانی مشغول به تحصیل در دانشکده ادبیات داشتند و در رابطه با تبادل دانش ادبی بالاخص ادبیات فارسی و نسخ خطی فارسی که از گنجینه‌های گرانبهای موجود در پاکستان است، صحبت کردند و پیشنهاد همکاری با استادان و دانشجویان دانشکده ادبیات و ارسال تصاویر نسخ خطی مورد بررسی قرار گرفت.

pakestan3

pakestan4