ramezan14022

نشست صمیمانه هیأت رئیسه محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی با کارمندان این دانشکده به مناسبت ورود به ماه مبارک رمضان و دیدار پایان سال، در روز شنبه 1402/12/26 ساعت 12 در تالار گفتگو این دانشکده برگزار شد. در ابتدای این جلسه آقای دکتر غلامرضا حسنی، رئیس محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی ضمن تبریک آغاز ماه مبارک رمضان، اقدامات مهم انجام شده در این سال را بیان فرمودند. سپس معاونان محترم این دانشکده آقای دکتر حسین‌زاده، آقای دکتر دوستان و خانم دکتر شریفی از تلاش‌های یاوران آموزشی و پژوهشی این دانشکده تشکر و به همدلی کارمندان در جهت رشد و شکوفایی این دانشکده تاکید فرمودند. در ادامه این جلسه یاوران آموزشی و پژوهشی این دانشکده دیدگاه‌ها و نظرات خود را در خصوص مسائل حوزه کاری خود با هیأت رئیسه محترم این دانشکده در میان گذاشتند.

ramezan1402