1

سومین پیش نشست همایش ملی برنامه ریزی و توسعه گردشگردی "توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری" روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ در محل پردیس دانشگاه فردوسی مشهد دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی، سالن دکتر رجایی از ساعت ۹ الی ۱۱:۳۰ برگزار شد. جلسه ابتدا با سخنان جناب آقای دکتر حسنی رئیس محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی آغاز شد، ایشان در سخنان خود به جایگاه نیروی انتظامی در تأمین امنیت کشور، جایگاه دانشجو و اهمیت پرداختن به بحث پژوهش اشاراتی داشتند.

در ادامه جناب دکتر قاسمی خوزانی دبیر علمی همایش گزارشی از روند برگزاری همایش ارائه کردند.جناب سردار علیزاده به مسئله مهم جایگاه امنیت در صنعت گردشگری اشاراتی داشتند و بیان کردند مسئله ناامنی در سیستم گردشگری مسئله بسیار مهم و تاثیر گذار می باشد.

درادامه جلسه جناب سرهنگ یزدانی ارائه ای تحت عنوان چالش های ایجاد نظم و امنیت در گردشگری عنوان کردند و به معرفی چالش هایی که در مسئله امنیت در گردشگری با آن مواجه هستیم پرداختند.در انتهای جلسه نیز جمعی از اساتید گروه جغرافیا مسائلی را با محوریت امنیت و گردشگری مطرح نمودند.

2

3