چهارمین نشست از سلسله نشست‌های مدیریت شهری

با موضوع بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای تحقق قانون جامع مدیریت یکپارچه شهری در شهر مشهد

به مناسبت 17 آبانماه مصادف با 18 اکتبر، بزرگداشت روز جهانی برنامه‌ریزی‌شهری در دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور عده‌ای از صاحب‌نظران آکادمیک و دست‌اندرکاران اجرایی از شورای شهر و شهرداری مشهد در تالار فردوسی روز سه‌شنبه 12 آبان‌ماه 94 از ساعت 9 الی 12 صبح با مشارکت انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری و مشاورین جوان شهرداری مشهد برگزار شد. این نشست چهارمین نشست از سلسله نشست‌های مدیریت شهری با موضوع "بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای تحقق قانون جامع مدیریت یکپارچه شهری در شهر مشهد" بود که در آن به ترتیب آقایان دکتر محمدحسین پاپلی‌یزدی (استاد بازنشسته دانشگاه تربیت مدرس و عضو سابق هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد)، دکتر محمدرحیم رهنما (عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد)، دکتر سهیلی (عضو شورای اسلامی شهر مشهد) و برادران (عضو شهرداری مشهد) و دکتر شکوهی (عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد) به ایراد سخنرانی پرداختند. کلیه سخنرانان بر اهمیت مشارکت مردم و لزوم مدیریت هماهنگ و یکپارچه، شفاف‌سازی، پاسخگویی و مسـئولیت پذیری مدیریت شهری به منظور افزایش اعتماد شهروندان و در نهایت افزایش مشارکتها و تشکیل سرمایه اجتماعی تکیه داشتند. در انتها، مراسم با پرسش و پاسخ و اهدای لوح به پایان رسید.