اولین همایش ملی مسائل اجتماعی شهر مشهد

IMG 1570

اولین همایش ملی مسائل اجتماعی شهر مشهد به همت انجمن جامعه شناسی ایران دفتر خراسان و گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور اساتید برجسته کشور و علاقمندان روز دوشنبه به تاریخ 25 آبان ماه 1394 صبح و بعدازظهر در محل تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر علی یوسفی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی (دبیر همایش) ضمن عرض خیرمقدم به میهانان ارجمند به بیان اهداف برگزاری اولین همایش ملی مسائل اجتماعی شهر مشهد پرداخت.

بعد از ایشان دکتر سید امین قانعی راد رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران نیز در مورد مسائل اجتماعی پیرامون شهر مشهد به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه همایش در ابتدا دکتر علی یوسفی در پنل اول با عنوان "وضعیت و روندهای مسائل اجتماعی شهر مشهد" و با چهار موضوع مختلف زیر به سخنرانی و بحث و کفتگو پرداختند.

1. الگوها و روند تغییرات مسائل اجتماعی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 83 الی 92 توسط یکتا آشوری (کارشناس ارشد پژوهشگری اجتماعی از دانشگاه شهید بهشتی) و محمد جواد سیاهکارزاده (کارشناس ارشد علوم اجتماعی از دانشگاه علامه طباطبایی)

2. آسیب شناسی و تحلیل موقعیت فرهنگی و اجتماعی شهر مشهد در ده سال آینده توسط سمانه خادمی (کارشناس ارشد جامعه شناسی و مدرس دانشگاه پیام نور مشهد)

3. شناسایی و اولویت بندی مسائل اجتماعی شهر مشهد از دیدگاه مردم و نخبگان توسط دکتر محمدرضا سنگ مفیدی (سرپرست مرکز مطالعات و پژوهش‌های فرهنگی شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی)

4. وضعیت شاخص‌های اجتماعی- فرهنگی شهر مشهد در سال 94 توسط دکتر حسین باغگلی (استادیار علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد)

و در پنل دوم همایش دکتر قانعی راد با عنوان " مسائل و آسیب‌های رفتاری- اجتماعی در شهر مشهد" و با  شش موضوع مختلف اجتماعی دیگر به ادامه سخنرانی پرداختند. و پس از پنل دوم همایش کارگاه پژوهش مشارکتی اجتماع محور (پژوما) و مهارتهای تسهیل ‌گری اجتماعی با حضور دکتر سیامک زند رضوی (استادیار جامعه شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان) مخصوص افراد ثبت نام شده در کارگاه برگزار گردید.

شایان ذکر است این همایش در چهار پنل ادامه و در انتها از ساعت 15:45 روز سه‌شنبه 26 آبان‌ماه 1394 مراسم اختتامیه نیز برگزار خواهد شد.

IMG 1505

IMG 1563