نشست علمی ‌«دو کتاب در یک نگاه» برگزار شد

Yahagi-1

در این نشست علمی که ساعت 10 صبحِ روز یکشنبه، اوّل آذرماه 1394 در کتابخانة تالار قطب علمی فردوسی و شاهنامه برگزار شد و استادان، دانشجویان، علاقه‌مندان زبان و ادبیّات فارسی و دکتر نویدمهر، مدیر نشر آثار دانشگاهی انتشارات به‌نشر حضور داشتند، دو کتاب زیر این نخل بلند و چنین گفت دهقان، نوشتة دکتر محمّد جعفر یاحقی، مدیر قطب علمی، رونمایی و بررسی شد.

در این جلسه، فاطمه محمّدزاده، دانشجوی دکتری ادبیّات حماسی به معرّفی کتاب زیر این نخل بلند و جواد میزبان، دانشجوی دکتری زبان و ادبیّات فارسی به معرّفی کتاب چنین گفت دهقان پرداختند و نکته‌هایی را دربارة محتوا و ساختار این دو کتاب مطرح کردند که دکتر یاحقی دربارة این موارد توضیح داد. در ادامه، دکتر نویدمهر، مدیر نشر آثار دانشگاهی انتشارات به‌نشر، با این توضیح که دکتر یاحقی سهم بسزایی در شاهنامه‌پژوهی دارد، چاپ این گزیدة شاهنامه را سهیم‌شدن انتشارات به‌نشر در شناخت و گسترش شاهنامة فردوسی دانست.

yahaghi-2

yahaghi-3