1mosabeghehghoran

مسابقة «قرآن و عترت دانشجويي» به مناسبت هفته «قرآن و عترت در دانشگاه» ویژة دانشجویان دانشگاه‌های مشهد

واحد فرهنگی دانشكده ادبيات و علوم انساني با مشارکت واحد قرآن و عترت مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه و کانون قرآن و عترت، به مناسبت هفته «قرآن و عترت در دانشگاه»، مسابقة «قرآن و عترت دانشجويي» را ویژه دانشجویان دانشگاه‌های مشهد (دانشگاه‌های: علوم پزشکی، فرهنگیان، فنی و حرفه‌ای، پیام‌نور، آزاد و غیر انتفاعی) برگزار کند.

این مسابقه در سه بخش معارفی، هنری و ادبی به شرح زیر برگزار می شود.

الف) بخش معارفی

• مسابقه پیامکی روزانه:

سوال‌های این مسابقه به‌صورت روزانه از 18 آذرماه به مدت 5 روز، در کانال ایتای دانشکده ادبیات و علوم انسانی به آدرس https://eitaa.com/adabiyatstudent و سایت فرهنگی دانشکده ادبیات به آدرس B2n.ir/r52918 ارسال خواهد شد.

• سوال‌ها روزانه قبل از ساعت 10 صبح منتشر خواهد شد و مهلت ارسال گزینه صحیح سوال مطرح شده، تا پایان همان روز به وسیله ارسال پیامک به سر شماره 30008333 خواهد بود.

توضیح: منبع سوال هر روز، همرا ه با صورت سوال ارسال خواهد شد.

ب) بخش هنری:

• رشته وب‌آوا (پادکست)

دانشجویان گرامی باید با در نظر گرفتن منابع ذکر شده، با توجه به علاقه‌مندی شخصی، بخش مورد نظرشان را انتخاب کنند. سپس وب آوای خود را تولید نموده و برای دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند. آخرین مهلت ارسال آثار تا تاریخ 22 آذرماه 1402 خواهد بود.

منابع:

• تفسیر حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، سوره‌‌های قصص، هود و احزاب
  • نهج البلاغه (حکمت‌های 1، 5 و 109؛ نامه‌های 24، 31 و 47)
  • صحيفه سجاديه (دعای1، 4 و20)

روش ارسال آثار :

• طول هر وب‌آوا (پادکست)، بین 5 تا 10 دقیقه باشد.
  • شرکت کنندگان باید همراه با ارسال اثر نسبت به ارسال اطلاعات خود اقدام فرمایند. این معرفی شامل نام و نام خانوادگی، سال تولد، شماره دانشجویی به همراه شماره تماس باشد.
  • ارسال آثار از طریق پیام رسان ایتا مرتبط با شماره 09910786379 باشد.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09910786379 در پیام رسان ایتا، پیام ارسال فرمایید.

تذکرهای خیلی مهم:

• نظر به بررسی مستقل وب‌آوا (پادکست)های ارسالی توسط تیم داوری، آثار فاقد اطلاعات شناسایی از گردونه مسابقات حذف خواهد شد.
  • امکان شرکت در دو یا چند رشته برای علاقمندان وجود دارد، لیکن در صورت کسب رتبه توسط یک نفر در دو رشته، از شرکت کننده منحصرا در یک رشته تقدیر به عمل خواهد آمد.

ج) بخش ادبی:

• سرودن شعر

دانشجویان گرامی باید با در نظر گرفتن منابع ذکر شده، با توجه به علاقه‌مندی شخصی، بخش مورد نظرشان را انتخاب کنند. سپس سرودة خود را در قالب دلخواه، برای دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند. آخرین مهلت ارسال آثار تا تاریخ 22 آذرماه 1402 خواهد بود.

منابع:

• تفسیر حجت الاسلام و المسلمین قرائتی سوره‌‌های قصص، هود و احزاب
  • نهج البلاغه (حکمت‌های 1، 5 و 109؛ نامه‌های 24، 31 و 47)
  • صحيفه سجاديه (دعای1، 4 و20)

روش ارسال آثار :

• ارسال اثر از طریق پیام رسانهای مرتبط با شماره 09910786379 در پیام رسان ایتا باشد.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09910786379 در پیام رسان ایتا، پیام ارسال بفرمایید.
  • آثار ارسالی در قالب فایل Word ارسال شود.

جوایز:

جوایزبخش معارفی: روزانه 3 عدد کارت هدیه یک میلیون ریالی به قید قرعه از بین پاسخ های صحیح.

جوایزبخش هنری: رتبه اول 8 میلیون ریال، رتبه دوم: 6 میلیون ریال و رتبه سوم: 5 میلیون ریال

جوایزبخش ادبی: رتبه اول: 7 میلیون ریال ، رتبه دوم: 5 میلیون ریال و رتبه سوم: 4 میلیون ریال )

نکته قابل توجه:

• پس از اتمام زمان ارسال آثار، همچنین داوری آنها، اسامی برگزیدگان مسابقه در سایت دانشکده ادبیات و علوم انسانی به آدرس ir/f30075 اعلام و در محفل با شکوه انس با قرآن کریم در تاریخ 11 دی‌ماه 1402 از تمامی برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

تذکرخیلی مهم:

امکان شرکت در دو یا چند رشته برای علاقمندان وجود دارد، لیکن در صورت کسب رتبه توسط یک نفر در بیش از یک رشته، از شرکت کننده منحصرا در یک رشته تقدیر به عمل خواهد آمد.