نظریه ادبی: وجه گشودگی و فروبستگی، تشابک نظریه‌ها- ظرفیتها و محدودیتها

Nikoee-1

جلسه سخنرانی تحت عنوان " نظریه ادبی: وجه گشودگی و فروبستگی، تشابک نظریه‌ها- ظرفیتها و محدودیتها " با همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده و گروه زبان و ادبیات فارسی با سخنرانی آقای دکتر علیرضا نیکویی (دانشیار دانشگاه گیلان) و حضور استادان و دانشجویان علاقه‌مند روز سه‌شنبه 7 اردیبهشت‌‌ماه 1395 ساعت 10 در محل تالار رجایی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در پایان نیز پرسش و پاسخ و تبادل نظراتی در این نشست صورت گرفت.

Nikoee-2