دكتر رضا پيش قدم
در سمت معاون پژوهش و فناوري دانشكده ادبيات ابقا شد

7-Pishghadam11

در حکمی که از سوی دكتر كافي، رئيس دانشگاه فردوسي مشهد صادر شد، دكتر رضا پيش قدم، استاد گروه زبان و ادبیات انگلیسی با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال دیگر در سمت معاون پژوهش و فناوري دانشكده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد ابقا شد.

در قسمتی از این حکم آمده است:

ضمن تشكر از تلاش هاي ارزنده جنابعالي، به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال در سمت معاون پژوهش و فناوري آن دانشكده ابقا مي‌شويد. توفيق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

دكتر رضا پيش قدم، از سال 93 تاکنون نیز پست معاونت پژوهش و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد را  در پیشینه اجرایی خود دارد.

دكتر رضا پيش قدم

در سمت معاون پژوهش و فناوري دانشكده ادبيات ابقا شد

در قسمتی از این حکم آمده است: