اهداء جایزه "دکتر حسین الهی" به دانشجویان تاریخ

جناب آقای دکتر حسین الهی، چهره علمی و استاد پیشکسوت گروه تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد، با عمری فعالیت در حوزه آموزشی- پژوهشی و تلاش‌های مجدانه خود در راه ترویج و گسترش تاریخ بر آن شده‌اند تا در راستای اعتلای فرهنگ و تاریخ این مرز و بوم جایزه‌ای را سالانه به دانشجویان برجسته تاریخ ایران باستان در کشور اهدا نماید. پیرو این تصمیم و با تصویب هیأت رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، مقدمات اعطای جایزه فراهم شد. هدف از این جایزه تشویق و تجلیل از دانشجویان برگزیده گروه تاریخ در رشته تاریخ ایران باستان است. جایزه به مبلغ 5 میلیون تومان به 2 نفر از دانشجویان برگزیده رشته تاریخ که پایان‌نامه/ رساله آنها در مورد تاریخ ایران باستان ‌باشد، ترجیحاً در هفته پژوهش اعطا خواهد شد. روش انتخاب برگزیدگان جوایز بر اساس معیارها و با استفاده از فرم‌ها، امتیازبندی‌ها و دستورالعمل‌ها می‌باشد و حداقل دو ماه قبل از برگزاری زمان اهداء جایزه به ریاست دانشکده معرفی می‌شوند. مدت اعطای جایزه به مدت 5 سال و قابل تمدید می‌باشد.

اهداء جایزه "دکتر حسین الهی" به دانشجویان تاریخ