مراسم معارفه دانشجويان ورودی جدید

دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

Stud 95-1

مراسم معارفه دانشجويان ورودی جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی در روز سه‌شنبه 13 مهرماه 1395 ساعت 10 صبح با حضور هیأت رئیسه دانشکده جمعی از استادان و دانشجویان ورودی جدید در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و نماهنگ دانشکده ادبیات، در ابتدا دکتر رهنما رئیس دانشکده ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان جدید، دانشکده را در یک نگاه کلی معرفی کرد.

Stud 95-2

در ادامه آقای محمدخانی رئیس آموزش دانشکده در خصوص مطالعه قوانبن و مقررات آموزشی و رعایت دقیق مفاد آن و همچنین مطالعه دقیق تقویم آموزشی دانشگاه مطالبی را بیان کرد.

در پایان در مورد کتابخانه مرکزی، امور مشاوره دانشجویی، فعالیت‌ها و تشکل‌های دانشجویی و ... از سوی مسئولان توضیحاتی ارائه شد.

Stud 95-3