نشست هم انديشي قطب علمي فردوسي و شاهنامه
با حضور دانشوران و اديبان كشورهاي فارسي زبان

Yahaghi-1z

نشست هم انديشي قطب علمي فردوسي و شاهنامه با حضور دانشوران و اديبان كشورهاي فارسي زبان، ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه هفدهم اسفندماه ۱۳۹۵ در تالار كتابخانه قطب علمي برگزار شد.

ابتدا دكتر ياحقي مدير قطب علمي فردوسي و شاهنامه به معرفي مهمانان اين جلسه پرداخت و از مهمانان براي حضور در اين جلسه سپاسگزاري كرد. سپس به معرفي دانشكده ادبيات و گروه ها و رشته هاي اين گروه پرداخت و درباره آن توضيح داد.

در اين جلسه كه در ادامه برگزاري يازدهمين دوره انتخاب شعر فجر برگزار شد،نمايندگاني از كشورهاي افغانستان، هند، پاكستان، عراق، روسيه و تاجيكستان حضور داشتند و هر كدام درباره وضعيت شعر و زبان فارسي در كشور خود سخن گفتند.

در پايان اين جلسه دكتر ياحقي گاهشمار فردوسي را كه در سراي فردوسي تهيه شده بود، به مهمانان اهدا كرد.

Yahaghi-2z