مراسم جشنواره آموزش دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

Amozesh96-1

مراسم جشنواره آموزش دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی با حضور آقای دکتر هاشمی، معاون آموزشی دانشگاه، هیأت رئیسه دانشکده، استادان، دانشجویان و کارمندان دانشکده روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت 96 ساعت 10-12 در محل تالار فردوسی دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این نشست پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی و نماهنگ دانشکده، آقای دکتر رهنما ریاست دانشکده به مهمانان خیرمقدم و خوش آمدگویی گفتند. پس از ایشان آقای دکتر بهروز مهرام (عضو هیأت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی) با موضوع: "یادگیری با نشاط: دلالتها، چالشها و راهکارها " سخنرانی کردند.

در ادامه آقای دکتر رادمرد معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده مسائل و موارد آموزشی دانشکده را طی کلیپی ارائه دادند و مراتب سپاس و تقدیر را از فعالان حوزه آموزشی را بجا آوردند.

در پایان تقدیر و تقدیم لوح و هدایا به برترین‌های فعالان آموزشی از سوی معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده نیز انجام شد.

Amozesh96-3

Amozesh96-4