مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید

دانشکده ادبیات و علوم انسانی سال تحصیلی 97-96

96.7.11a

مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی سال تحصیلی 97-96 در روز سه‌شنبه 11 مهرماه 1396 ساعت 10 صبح در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور هیأت رئیسه، مدیران گروه‌های آموزشی و دانشجویان دانشکده برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و نماهنگ دانشکده ادبیات، در ابتدا دکتر رادمرد رئیس دانشکده ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید، دانشکده را در یک نگاه کلی معرفی کرد.

در ادامه، سخنان معاونین دانشکده و مدیران گروه‌های آموزشی به صورت تصویری پخش شد.

96.7.11d

سپس آقای محمدخانی رئیس آموزش دانشکده در خصوص مطالعه قوانین و مقررات آموزشی و رعایت دقیق مفاد آن و همچنین مطالعه دقیق تقویم آموزشی دانشگاه مطالبی را بیان کرد. بعد از ایشان نیز دکتر سجاسی مسئول فرهنگی دانشکده در مورد انجمن‌ها و تشکلهای دانشکده توضیحاتی داد.

96.7.11b

در انتها نیز دانشجویان هر گروه برای شرکت در جلسه تخصصی گروه‌ها به مکانهای مشخص شده راهنمایی شدند.

96.7.11e