سخنرانی عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی در دانشگاه‌های آلمان

Abasi-1

آقای دکتر جواد عباسی عضو هیأت علمی گروه تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد بنا به دعوت دانشگاه‌‌های «هایدلبرگ» و «ماربورگ» در کشور آلمان با حضور در این دانشگاه‌ها ضمن ارائه سخنرانی علمی در خصوص راه‌های گسترش همکاری‌های علمی میان این دانشگاه‌ها با دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت‌وگو کرد.

ایشان در کارگاه بین‌المللی «بازیابی آثار هنری چین» (7 و8 سپتامبر 2018) سخنرانی با عنوان «بازتاب هنر چینی در تاریخ نگاری ایرانی در سده های 8 تا 11 هجری / 14 تا 17 میلادی» ارائه کردند. همچنین در تاریخ 10 سپتامبر در دانشگاه ماربورگ پیرامون «شاهنامه و تاریخ نگاری منظوم در دوره حکومت مغولان در ایران براساس منابع منتشر شده اخیر در ایران» سخنرانی کردند. در حاشیه این سخنرانی پیگیری امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه ماربورگ و دانشگاه فردوسی مشهد نیز انجام شد. لازم به یادآوری است که دانشگاه ماربورگ از جمله مهم ترین دانشگاه‌های کشور آلمان در زمینه مطالعات ایرانی، اسلامی و خاورمیانه و نیز آموزش زبان فارسی می‌باشد.

Abasi-2