جلسه شورای پژوهشی دانشگاه
در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

97.10 2

پنجمین جلسه شواری پژوهشی دانشگاه با حضور دکتر بهرامی معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر مصلحیان مدیر پژوهشی دانشگاه، سایر مدیران پژوهشی ستادی دانشگاه، معاونان پژوهشی دانشکده‌ها و هیأت ریسه و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی روز چهارشنبه 26 دی 1397 ساعت 8 در تالار رجایی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در ابتدای جلسه معاون پژوهشی دانشگاه توضیحاتی در خصوص وضعیت پژوهشی دانشگاه و چشم‌انداز پیش‌رو در این زمینه ارائه نمود. سپس ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی ضمن خیرمقدم به حاضران در زمینه وضعیت پژوهش در علوم انسانی توضیح داد. در ادامه دکتر عباسی معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی گزارش فعالیت‌های یک ساله این دانشکده را ارائه کرد. جلسه با بیان نکات و دغدغه‌های پژوهشی مدیران گروه‌های آموزشی و توضیحات مدیران پژوهشی دانشگاه پایان یافت.

97.10 3