سخنرانی علمی با موضوع «آزمون‌های زبانی: از اعتبار علمی تا اقتدار حکومتی» در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

97.12.21 A

جلسه سخنرانی هفتگی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی روز سه‌شنبه 21 اسفند 1397 ساعت 10 در تالار حائری با سخنرانی آقای محسن رودمعجنی (دانشجوی دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی و مدرس مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان) و با حضور استادان و دانشجویان علاقه‌مند برگزار شد. در این نشست آقای محسن رودمعجنی به تبیین اهمیت موضوع آزمون‌سازی در حوزه آموزش زبان ‌فارسی بر اساس معیارهای علمی پرداخت. ایشان همچنین تجربیات خود از سفر مطالعاتی و تدریس زبان فارسی در دانشگاه استراسبورگ را ارائه کرد. جلسه با گفت‌وگوی استادان و دانشجویان حاضر در جلسه ادامه یافت و بر ضرورت توجه بیشتر به مقوله سنجش و اندازه‌گیری بر اساس الگوهای علمی تأکید شد.