سخنرانی علمی با موضوع «بررسی تاریخ هرات و خراسان در قرون 15 تا 19 میلادی» در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

98.1.27

دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی روز سه‌شنبه 27 فروردین 1398 ساعت 10 در تالار حائری میزبان سخنرانی خانم پروفسور کریستین نوله کریمی (پژوهشگر ارشد مرکز ایران‌شناسی آکادمی علوم اتریش) با موضوع «بررسی تاریخ هرات و خراسان در قرون 15 تا 19 میلادی» بود. ایشان بر مبنای کتاب تازه انتشار یافته خود پیرامون تحولات تاریخی هرات در قرون 15 تا 19 میلادی به بررسی سیر تحولات تاریخی این شهر و موقعیت آن در خراسان پرداخت. در این جلسه که با حضور قابل توجه دانشجویان کشور افغانستان در دانشگاه فردوسی برگزار شد حاضران در زمینه موضوع بحث و تحولات تاریخی افغانستان گفت‌و‌گو کردند. با توجه به حضور پروفسور نوله‌کریمی اقدامات مقدماتی برای انعقاد قرارداد همکاری میان دانشگاه فردوسی مشهد و مرکز ایران‌شناسی آکادمی اتریش انجام شده است.