سخنرانی با عنوان «شریعتی و پرسش‌های زمانه ما»
در دانشکده ادبیات برگزار شد.

98.4.2A

مراسم چهل و دومین سال درگذشت دکتر علی شریعتی استاد نامدار گروه تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد روز یک‌‌شنبه 2 تیرماه 1398 ساعت 12 در تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد از سوی «انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه فردوسی مشهد» و با همکاری انجمن ایرانی تاریخ شعبه منطقه‌ای خراسان، انجمن جامعه‌شناسی ایران شعبه خراسان و انجمن علوم‌سیاسی ایران شعبه خراسان برگزار شد. در این نشست که با عنوان «شریعتی و پرسش‌های زمانه ما» برگزار گردید، خانم دکتر سوسن شریعتی به تبیین آراء و اندیشه‌های دکتر شریعتی و نسبت آن با شرایط زمانه او و شرایط کنونی پرداخت. همچنین آقای دکتر نجف‌زاده عضو هیأت علمی گروه علوم‌سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد و نویسنده کتاب «جابه‌جایی دو انقلاب» به عنوان مدیر نشست پیرامون موضوع سخنرانی کرد. جلسه که با حضور قابل توجه استادان، دانشجویان و علاقه‌مندان شناخت آراء و اندیشه‌های شریعتی برگزار شد، با پرسش و پاسخ میان سخنرانان و حاضران پایان یافت.

98.4.2B