مراسم هفته سرآمدی آموزش سال 1399 دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور هیأت رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده روز سه‌شنبه 16 اردیبهشت 99 ساعت 10-12 در محل تالار رجایی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با رعایت فاصله‌گذاری مناسب فردی و به‌صورت مجازی و آنلاین برگزار شد.

99.2.16 B

در ابتدای این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم دکتر عبدالله رادمرد رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی سخنرانی کرد.

در ادامه آقای دکتر سیدهادی زرقانی معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده ضمن خیرمقدم و تبریک هفته سرآمدی آموزش گزارشی از اقدامات این معاونت را ارائه و مراتب سپاس و قدردانی را از فعالان حوزه آموزشی و فرهنگی بجا آورد.

سپس دکتر محمود فتوحی (عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی) سخنرانی با عنوان دانشگاه، آموزش مجازی، آینده (مروری بر آموزش‌ مجازی در دانشگاه‌های برتر جهان)، ارائه داد و بعد از ایشان کارگاهی توسط دکتر فرزاد قائمی (عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی) با موضوع نحوه آزمون‌سازی در سامانه‌های مجازی دانشگاه برگزار شد.

در انتها نیز تقدیر و تشکر از برگزیده‌های عرصه آموزشی، از سوی معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده نیز به طور مجازی انجام شد.

99.2.16 A