جلسه بررسی لزوم تغییر فرایند انتشار مجلات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی در راستای ارتقاء سطح کیفی نشریات دانشکده در ساعت ۱۰ روز ۲۲ شهریورماه ۱۳۹۹ در تالار حائری دانشکده به میزبانی معاون پژوهشی دانشکده، دکتر مسعود خوش‌سلیقه، و با حضور ریاست دانشکده، دکتر عبدالله رادمرد، مدیر مرکز نشر آثار علمی دانشگاه، دکتر حسین صابری، و سردبیران و مدیران مسئول مجلات دانشکده برگزار شد.

IMG 1684

در ابتدا دکتر خوش‌سلیقه به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی نشریات علمی پژوهشی دانشکده و مسائل و چالش‌های موجود در انتشار این مجلات پرداختند و فرایند جدید انتشار مجلات را تشریح کردند. سپس سردبیران و دیگر اعضای نشست به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود برای رفع مشکلات مربوط به این نشریات پرداختند. در ادامه، آقای دکتر صابری به تغییر سامانۀ نشریات دانشگاه فردوسی مشهد و استفاده از سامانۀ سیناوب و برگزاری جلسات آموزشی برای کارشناسان و دست‌اندرکاران مجلات برای استفاده از این سامانه اشاره نمودند. ایشان ضمن بیان توضیحاتی راجع به پرداخت حق‌الزحمۀ ویراستاران، داوران و غیره بیان کردند که قرار بر این است تمامی درآمد حاصل از مجلات به دانشکده‌ها منتقل شود تا مجلات به صورت مستقل در دانشکده ها اداره و منتشر شوند. پس از آن سردبیران محترم به ذکر دغدغه‌های خود در حوزۀ نشریات پرداختند و عواملی مانند پرداخت حق‌الزحمۀ بموقع داوران، ویراستاران، برطرف‌کردن ایرادات فنی سامانه انتشار مجلات و یکپارچه‌سازی آن، درنظرگرفتن شرایط خاص برخی از نشریات و غیره را مطرح نمودند.