ضمن تبریک، خوشامدگویی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان پذیرفته شده در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی دانشگاه فردوسی مشهد، موارد زیر جهت اطلاع شما عزیزان اعلام می‌شود:

- برای ثبت‌نام الکترونیکی بر اساس اطلاعیه مدیریت آموزشی دانشگاه اقدام نمایید.

نحوۀ ثبت‌نام دانشجویان کارشناسی

نحوۀ ثبت‌نام دانشجویان دکتری

نحوۀ ثبت‌نام دانشجویان کارشناسی‌ارشد

- زمان ثبت‌نام حضوری و تحویل مدارک بعداً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

- شروع کلاس‌ها برای دانشجویان مقطع کارشناسی از روز شنبه 17 آبان‌ماه خواهد بود.

- شروع کلاس‌ها برای مقاطع دکتری و کارشناسی‌ارشد از روز شنبه 10 آبان‌ماه خواهد بود.

- برنامه کلاسی در پرتال پویا قابل مشاهده است. برای اطلاع از برنامۀ کلاسی به پرتال (سامانه ورود یکپارچه اعضا) بخش آموزشی- برنامه درسی مراجعه نمایید.

- برای شرکت در کلاس باید به پرتال بخش آموزشی- تأییدیه مراجعه نموده و از این طریق وارد کلاس شوید. توصیه می‌شود  توضیحاتی را که در قسمت پایین تأییدیه و همچنین راهنمای نحوۀ شرکت در کلاس را که در وب‌سایت مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه درج شده است، به دقت مطالعه و نرم‌افزارهای لازم را بر روی سیستم خود نصب کنید.