جلسه مشترك معاون پژوهشي دانشكده  با مدير كل سازمان صدا و سيماي خراسان رضوي برگزار شد

همزمان با گراميداشت روز خبرنگار جلسه مشترك معاون پژوهشي دانشكده  با مدير كل سازمان صدا و سيماي خراسان رضوي صبح روز شنبه 18 مرداد برگزار شد.

بنا به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد از دانشكده، جلسه مشترك دكتر رضا پيش قدم  معاون پژوهشي دانشكده با حجه الاسلام و المسلمين نهاودندي مدير كل سازمان صدا و سيماي خراسان رضوي صبح روز شنبه 18 مرداد  ساعت 10:30 صبح در محل دفتر ايشان در صدا و سيماي خراسان رضوي برگزار شد.

در اين جلسه كه غلامحسين نوعي مدير دفتر ارتباط علمي دانشكده با جامعه دكتر پيشقدم را همراهي مي كردند در خصوص ظرفيت هاي متنوع دو طرف و امكان همكاري هاي بيشتر بحث و تبادل نظر شد. در پايان نيز مقرر گرديد كميته اي مشترك زمينه ها و شرايط همكاري هاي موثر تر در قالب تفاهم نامه را مورد بررسي قرار دهند تا نهايتا يك تفاهم نامه جامعه همكاري ميان دانشگاه فردوسي مشهد و سازمان صدا و سيماي خراسان رضوي امضا گردد. پس از اين جلسه دكتر رضا پيش قدم به همراه غلامحسين نوعي با حضور سرزده در تحريريه خبر صدا و سيما روز خبرنگار را به عزيزان سخت كوش رسانه تبريك گفتند.

ارسال کننده خبر: نوعی