جلسه مشترك معاون پژوهشي دانشگاه با سردبيران مجلات پژوهشي دانشكده ادبيات و علوم انساني برگزار شد

IMG 9457

بنا به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد از دانشكده ادبيات و علوم انساني دكتر علي شريعتي، جلسه مشترك دكتر بهرامي معاون پژوهشي دانشگاه با سردبيران مجلات علمي -  پژوهشي ظهر روز يك شنبه 21 دي ماه سال جاري در تالار شادروان دكتر احمد علي رجايي بخارايي دانشكده ادبيات و علوم انساني برگزار شد. در اين جلسه كه دكتر رهنما رئيس دانشكده هم حضور داشتند ابتدا دكتر رضا پيش قدم معاون پژوهش و فناوري دانشكده به ارائه گزارشي از روند مجلات دانشكده و اصلاحات انجام شده پرداختند سپس دكتر بهرامي معاون پژوهشي دانشگاه گزارشي از روند بررسي نشريات دانشگاه ارائه نمودند. در ادامه سردبيران مجلات علمي - پژوهشي دانشكده هر كدام به بيان نظرات خود پرداختند.

موارد مطرح شده در جلسه:

1 - راه اندازي مركزي براي نظارت بر ويراستاري فارسي و انگليسي مجلات