تاليف كتاب اقتدار،حاكميت ملي وشهروندي در عصر جهاني شدن توسط آقاي داوود نادمي كارشناس ارشد گروه علوم اجتماعي دانشكده ادبيات

جلد کتاب

آقاي داوود نادمي كارشناس ارشد پژوهشگري علوم اجتماعي شاغل در گروه علوم اجتماعي دانشگاه فردوسي مشهد، موفق به تاليف دومين كتاب خود با عنوان اقتدار،حاكميت ملي وشهروندي در عصرجهاني شدن، شده است. اين كتاب در شش گفتار با موضوع هاي جهاني شد ن و جهانگرايي، بررسي تحليلي ابعاد گوناگون جهاني شدن، بررسي تطبيقي نگرش هاي مثبت ومنفي به جهاني شدن، جهان چقدر جهاني شده است؟، اقتداروحاكميت ملي در فرايند جهاني شدن، شهروندي در عصر جهاني شدن ،تاليف گرديده است.اميد است كتاب حاضر مورد استفاده جامعه دانشگاهي، اساتيد و دانشجويان  رشته هاي علوم اجتماعي وجامعه شناسي،علوم سياسي، روابط بين الملل وحقوق بين الملل در مقاطع مختلف كارشناسي،كارشناسي ارشد ودكتري قرار گيرد.  اين كتاب توسط انتشارات اسپندگان در مشهد، با تيراژ 1000 نسخه در بهمن ماه 1393 به چاپ رسيده است.