از مقاله مشترك دكتر عبدالله رادمرد  و دكتر سيد عباس محمد زاده رضائي در چهاردهمين دوره بزرگداشت حاميان نسخ خطي تقدير شد.

loh

بنا به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد مستقر در دانشكده ادبيات و علوم انساني دكتر علي شريعتي، در آييئ اختتاميه مراسم گراميداشت چهاردهمين دوره بزرگداشت حاميان نسخ خطي از مقاله مشترك دكتر عبدالله رادمرد عضو هيات علمي گروه زبان و ادبيات فارسي دانشگاه فردوسي مشهد  و دكتر سيد عباس محمد زاده رضائي  عضو هيات علمي بازنشسته اين گروه  در محور مقالات علمي تخصصي چهاردهمين دوره بزرگداشت حاميان نسخ خطي تقدير شد.

منظومه حماسي عاشورايي مقامات حسيني منشي بمرودي و نسخه هاي خطي آن عنوان مقاله مشترك دكتر عبدالله رادمرد و دكتر سيد عباس محمد زاد همراه با الياس رستم پور مي باشد. اين مراسم در دي ماه سال جاري در تهران برگزار گرديده است.

magh

pay