web contact us

ضمن عرض تبریک و آرزوی سلامتی به اطلاع پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ می رساند، ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان نو ورود در این دانشگاه با توجه به اطلاعیه های مربوط به هر دوره، به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد

جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و جزئیات بیشتر به وب سایت مدیریت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایید.

کلاس‌های آموزشی از روز شنبه 1400/8/8 به صورت برخط برگزار خواهد شد. انتخاب واحد توسط کارشناسان محترم گروههای آموزشی در روز چهارشنبه 1400/8/5 انجام شده و دانشجویان عزیز می‌توانند برنامه کلاسی خود را از طریق پورتال بخش آموزشی- منوی برنامه کلاسی مشاهده کرده و برای ورود به کلاس از منوی تآییدیه اقدام نمایند. توصیه می‌شود توضیحات ذکر شده در این قسمت به دقت مطالعه و نرم‌افزار مربوط را نصب نمایند.