جناب آقاي دكتر رضا لطفي

معاون محترم پژوهش و فناوري دانشگاه

موضوع : طرح دستيار فناوري

با عرض سلام و وقت بخير

با هماهنگي معاون محترم فناوري و نوآوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، طرح دستيار فناوري با مشاركت پارك هاي علم و فناوري و دانشگاه هاي سراسر كشور در دست اجرا مي باشد. اين طرح با هدف آشنايي دانشجويان مقاطع مختلف تحصيلي با بازار كار و فرآيندهاي كسب و كار پايدار دانش بنيان برنامه ريزي گرديده است. مطابق جدول زمان بندي ارسالي از وزارت (فايل پيوست)، دانشجويان متقاضي مي توانند از تاريخ 1401/03/01 لغايت 1401/03/20 با مراجعه به سامانه مربوط به آدرس http://www.parkintern.ir نسبت به ثبت نام اوليه و پيگيريهاي بعدي فرآيند پذيرش در شركت هاي پارك علم و فناوري دانشگاه اقدام نمايند. ضمن ارسال پوستر و ساير مستندات مربوط به طرح در پيوست اين نامه، خواهشمند است در صورت صلاحديد، دستور فرماييد مراتب از طريق معاونين محترم پژوهش و فناوري دانشكده ها و واحدهاي پژوهشي دانشگاه به دانشجويان عزيز همه مقاطع تحصيلي اطلاع رساني گردد.

سركار خانم كردي كارشناس محترم پارك علم و فناوري دانشگاه با شماره تماس 38802351 جهت پاسخگويي به سئوالات احتمالي معرفي مي گردند.